Financiën organiseren

U wilt gewoon rondkomen met uw geld en nooit meer rood staan! U bent moe van het ene gat met het andere te vullen en de titel 'kampioen creatief rekenen' kan u gestolen worden. Hoe dan ook… u wilt gewoon eens geld overhouden en af zijn van dat getob over geld.

Dat kan .........
We kijken samen naar uw uitgavenpatroon en u gaat een kasboekje bijhouden.  We maken een maandelijkse begroting en lopen alle posten na om te zien of er goedkopere alternatieven zijn en of ze wel noodzakelijk zijn.  We kijken ook naar de jaarlijkse uitgaven en rekenen die om, zodat u altijd geld heeft om ze te betalen.
Verder kan er vast wel bezuinigd worden: op boodschappen, tijdschriften en verzekeringen. Als u dat wilt, kunnen we samen naar de supermarkt om te kijken hoe u winkelt en hoe dat anders kan.

Doel van dit alles is om prettiger de maand door te komen en inzicht te krijgen in wat er met uw geld gebeurt. Op deze manier krijgt u overzicht en wordt het mogelijk geld over te houden voor uw wensen. Het omgaan met geld wordt weer leuk, omdat er meer mogelijk is dan u dacht. Want vaak heeft u meer te besteden dan u denkt. Als dat niet zo is, gaan we kijken of er mogelijkheden voor toeslagen en andere potjes zijn.

koprechts
foto