Profiel Anita

Opruimen en organiseren doe ik in feite heel mijn leven al, het zit me ”in het bloed”. Ik ervaar het zelf als zeer prettig om goed georganiseerd te zijn en gun dat iedereen. Om me te specialiseren heb ik de opleiding professional organizer gevolgd bij 'The Get Organized Institute'. 
Hiervoor werkte ik in de zorg, techniek, hulpverlening, personeelswerk en administratie.

portretnixelIk wil mensen helpen zich goed te organiseren en ben de stok achter de deur om in actie te komen. Ik ben duidelijk, praktisch en oplossingsgericht. Ik heb geen oordeel over de chaos, ik ben er immers om te helpen. Ik ben zorgvuldig, met oog voor mijn klanten.

Een goed georganiseerd leven zit vaak in kleine dingen. Net even wat meer aandacht voor iets maakt al een heel verschil. Ik realiseer me dat opruimen en organiseren een talent is en ik vind het fijn met dat talent andere mensen te helpen.
Wanneer mensen mij toelaten in hun leven, waardeer ik dat enorm. Uiteindelijk wil ik maar één ding en dat is de ander helpen weer georganiseerd verder te gaan met zijn leven. Een leven met overzicht, ruimte en rust.....

koprechts
foto